De ideale, onafhankelijke sparringpartner voor vermogensbeheerders, asset managers en private banken. Altijd discreet.

Dienstverlening

Bruyn & Brenninkmeijer is een Nederlandse M&A consultant voor wealth & asset management die zich richt op onafhankelijke vermogensbeheerders, asset managers en private banken.

We bieden o.a. de volgende dienstverlening aan voor onze klanten:

> Strategisch advies aan vermogensbeheerders, asset managers en private banken
> Initiëren van en procesbegeleiding bij fusie en overnames
> Waardering van beleggingsondernemingen
> Arrangeren van externe financiering
> Cross border (Benelux) transacties

Bruyn & Brenninkmeijer biedt haar specifieke kennis en ervaring van de onafhankelijke vermogensbeheerwereld in de BENELUX aan om effectief kopers en verkopers bij elkaar te brengen. We richten onze focus op onafhankelijke vermogensbeheerders, asset managers en private banken. Wij zijn de ideale sparringpartner voor deze doelgroep als die strategisch advies wensen over de richting van hun bedrijf, (an)organische groei nastreven dan wel fusiemogelijkheden willen onderzoeken en/of externe financiering zoeken. We begeleiden deze processen altijd in nauw overleg met onze klant.

We zijn er van overtuigd dat ons uitgebreide netwerk in dit zeer diverse landschap buitengewoon sterk is. Naast Nederland strekt ons netwerk zich ook uit tot vermogensbeheerders, asset managers en private banken die actief zijn in België, Luxemburg en Zwitserland. Onze ervaring en kennis van de cultuur en verschillende beleggingsoplossingen, zullen garant staan voor een succesvolle match making voor onze klant.

We doen ons uiterste best zodat onze klant haar doelstellingen kan verwezenlijken. Zo begeleiden we onze klant van het prille begin van de eerste onderhandelingen met een potentiële fusie of overname kandidaat tot en met de laatste onderhandelingen van de koopovereenkomst. Altijd discreet.