De ideale, onafhankelijke sparringpartner voor vermogensbeheerders, asset managers, family offices en private banken. Altijd discreet.

Dienstverlening

Bruyn & Brenninkmeijer is een Nederlandse M&A consultant voor wealth & asset management die zich richt op onafhankelijke vermogensbeheerders, asset managers, family offices en private banken.

We bieden o.a. de volgende dienstverlening aan voor onze klanten:

  • Initiëren van en procesbegeleiding bij fusie en overnames
  • Strategisch advies aan vermogensbeheerders, asset managers, family offices en private banken
  • Cross border transacties (Benelux, UK en Zwitserland)
  • Waardering van beleggingsondernemingen
  • Arrangeren van externe financiering

Bruyn & Brenninkmeijer biedt haar specifieke kennis en ervaring van de onafhankelijke vermogensbeheerwereld aan om  kopers en verkopers discreet bij elkaar te brengen. We richten onze focus op onafhankelijke vermogensbeheerders, asset managers, family offices en private banken. Wij zijn de ideale sparringpartner voor deze doelgroep voor strategisch advies. Dit kan gaan over de toekomst van hun bedrijf, het nastreven van (an)organische groei of het onderzoeken van fusiemogelijkheden en/of externe financiering. We begeleiden deze processen in nauw overleg met onze klant.

We zijn er van overtuigd dat ons uitgebreide netwerk in dit zeer diverse landschap buitengewoon sterk is. Naast Nederland strekt ons netwerk zich ook uit tot vermogensbeheerders, asset managers, family offices en private banken die actief zijn in België, Luxemburg, UK en Zwitserland. Onze ervaring en kennis van de cultuur in deze sector en onze praktijkervaring met de verschillende beleggingsovertuigingen, staan garant voor een succesvolle match making.